ORGANIZACIJA POROKE – NEVESTA JE REKLA DA!

Domov / Blog / ORGANIZACIJA POROKE – NEVESTA JE REKLA DA!
23.1.2022

Romantična snubitev, zaroka, oznanilo vesele novice in že se začne organizacija poroke. Za najlepši dan, ki mora biti kot iz pravljice, je zato potrebno skrbno načrtovanje, da mladega para ne presenetijo kakšne zadeve, ki jih sicer nista vključila v scenarij.

Organizacija poroke v barvah letnega časa

Ko se pripravljate na poroko, je pomembno, da upoštevate datum, na katerega bo slovesnost potekala – letni čas naj vam torej predstavlja rdečo nit pri celotni organizaciji vaše poroke. Že dolgo se pari namreč ne poročajo samo spomladi in poleti, veliko izmed njih se jih odloča tudi za malce hladnejše dni, ki pa imajo druge prednosti. Zadnje čase vse večji trend postaja poroka jeseni, le-ta pa s čudovito igro barv in plešočega listja poskrbi za marsikateri navdih pri izbiri šopka, dekoracije in seveda prostora, kjer bo slovesna zaobljuba potekala oz. izbiri primernega poročnega šotora, če vremenske razmere to dovoljujejo in želite imeti poroko na prostem.

Obleka, v kateri se boste tresle le zaradi smeha

Mnogo nevest izbere dekoracijo iz suhega listja ter gozdnih plodov, njihov šopek žari v toplih odtenkih, ki jih popestri rdečica šipka, pozabijo pa na najpomembnejšo stvar – na poročno obleko. Nižanju temperatur in muhavosti jesenskega vremena mora namreč slediti ne le sama poroka, temveč tudi obleka, in še pomembnejše, čevlji.

Naše babice so se še predobro zavedale, da so ključ do ne prezeblega telesa v prvi vrsti ravno topla stopala. Iz toplejših materialov naj bo tudi obleka, če pa ste se odločile za takšno z odprtimi rameni, pa ne pozabite na toplo ogrinjalce, ki je obenem lahko tudi šal.

Saj si najbrž ne želite, da bi bil v žareče rdečo jesensko barvo odet tudi vaš nos?

Zakaj izbrati nas?

Kakovostni
šotori

Velika izbira
opreme in pohištva

Brezhibna
čistoča

Profesionalna
montaža

Svetovanje in
podpora

Najem šotorov in opreme

Naša ponudba zajema prireditvene šotore in opremo za vsako priložnost. Naša strokovna in izkušena ekipa vam je na voljo za vsa vaša vprašanja in vam pri organizaciji dogodka z veseljem svetuje.

Kontaktirajte nas

Ponosni smo na svoje partnerje