Naša zgodba

Domov / Naša zgodba

Naša zgodba

Naša zgodba se je začela leta 1988, ko je lastnik Bojan Brodnik izdelal prvi šotor z železno konstrukcijo za potrebe gostinskega lokala na Hrvaškem. Po koncu sezone je šotor pripeljal v Slovenijo in ga naslednje leto oddal za gasilsko veselico. Takrat se mu je posvetila nova poslovna ideja. Z leti je šotor podaljševal in vedno več oddajal.

Leta 2007 smo kupili prvi šotor z aluminijasto konstrukcijo, ki predstavlja enega glavnih mejnikov v zgodovini podjetja, saj se je s tem nakupom podjetje začelo uspešno širiti.

Skozi leta se je redno kupovalo šotore in dodatno opremo. Leta 2011 smo organizirali prvo večjo poroko, ki je podjetje uvrstila med najboljše izvajalce za poročne šotore.Podjetje se naprej uspešno širi in stremi h kvalitetnemu sodelovanju in zadovoljstvu strank. Z inovativno in zagnano ekipo najdemo celovite rešitve za vsak projekt.

O podjetju

Ukvarjamo se z izposojo prireditvenih, poročnih in skladiščnih šotorov za različne namembnosti. Prireditveni šotori se lahko najamejo zaradi različnih razlogov: poroka, obletnice, srečanja, veselice, sejmi, zabave, koncerti …

Prireditveni šotor vam ponudimo s kompletno montažo, nudimo vam tudi ostalo opremo, ki je možna pri najemu šotora. V zimskem času je možno tudi ogrevanje šotorov z generatorji toplega zraka z razvodi. V poletnem času pa lahko vključimo klimatske naprave. Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference.

Prireditveni in poročni šotori, pagode in ostala poročna oprema. Kaj je lepšega, kot organizirati dogodek ali poroko v naravi in nadaljevati zabavo, kar na bližnji zelenici. Izposodite si svoj prireditveni ali poročni šotor pri ekipi, ki se posveti dogodku! Vrste šotorov:

  • PRIREDITVENI ŠOTORI
  • POROČNI ŠOTORI
  • VIP ŠOTORI
  • PAGODE
  • STRETCH ŠOTORI

Zakaj izbrati nas?

Kakovostni
šotori

Velika izbira
opreme in pohištva

Brezhibna
čistoča

Profesionalna
montaža

Svetovanje in
podpora

Najem šotorov in opreme

Naša ponudba zajema prireditvene šotore in opremo za vsako priložnost. Naša strokovna in izkušena ekipa vam je na voljo za vsa vaša vprašanja in vam pri organizaciji dogodka z veseljem svetuje.

Kontaktirajte nas

Ponosni smo na svoje partnerje