Oprema

Poročna oprema: banketne mize, stoli in prevleke.

Poročni šotori so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem, ki zlasti med mladimi pari postaja vedno bolj priljubljena. Poleg izposoje poročnih šotorov in pagod lahko v našem podjetju izbirate med bogato ponudbo dodatne opreme, ki bo vaš poročni šotor spremenila v pravi dvoranski prostor. Poskrbeli bomo za montažo šotora, podeste in odre, razsvetljavo, elektrifikacijo in klimatske naprave. Osnovno podlago v šotoru lahko pokrijemo z lesenim podom in talno oblogo – barvo si izberete sami.

Izdelamo vam tudi plesišče, na katerem bosta mladoporočenca lahko zaplesala svoj prvi ples. Za sprejem svatov ali potrebe cateringa bomo postavili manjše šotore – pagode, ki so primerne tudi za civilni obred. Poročna oprema vključuje tudi barske in banketne mize ter seveda slavnostno mizo, banketne stole, prevleke za stole, stenske in stropne zavese, lestence… Skratka na voljo vam bo vsa potrebna oprema za poroko, ki bo vaši poroki dala pridih svečanosti in elegance.

Bele banketne mize in banketni stoli za občutek snežne beline

Banketne mize z belimi prti in nadprti ter bele prevleke za stole, ki pokrivajo banketne stole, dajejo prostoru pridih snežne beline, ki daje prav poseben čar prostoru pod šotorom. V našem podjetju so vam poleg pravokotnih miz dimenzije 100 x 200 cm in barskih miz na voljo tudi banketne mize premera 180 cm. Za vse mize so na voljo tudi prti, ki segajo do tal. Banketni stoli so iz aluminija ali kroma, za vse pa priskrbimo prevleke za stole, ki  imajo na hrbtni strani mašno.

Naj bo vaša poroka dogodek, ki si ga boste zapomnili za vse življenje. Odločite se za najem šotora, pagode in opremo pri izkušeni ekipi. Veseli vas bomo!

Pošljite povpraševanje