Najem šotora za poroko | Izposoja šotorov za prireditve

Imate namen organizirati prireditev, poroko ali kakšno drugo slavje na prostem, in bi se želeli izogniti nepredvidljivim vremenskim vplivom? Podjetje KBG d.o.o. vam nudi idealno rešitev – omogočamo vam najem šotorov za prireditve – možna je tudi izposoja šotora za poroko. Naša široka ponudba zajema prireditvene šotore za organizacijo vseh vrst slavij – porok, obletnic, srečanj, veselic, sejmov, zabav in koncertov. Šotor lahko najamete tudi za potrebe skladiščenja. Izbira šotorov je bogata – na voljo so različne velikosti in dimenzije. Najem šotora lahko dopolnite z dodatno opremo, ki bodo vaš šotor spremenili v pravi dvoranski prostor za nepozaben dogodek. Izposoja šotorov za prireditve vključuje tudi kompletno montažo in razsvetljavo, poskrbimo pa tudi za ogrevanje šotora.

 

Ugodna cena najema šotora za poroko pripomore k nižjim stroškom poroke

Poroka je pravljični dan dveh ljubečih src, eden najlepših dni v življenju, ko se še na uraden način zapečati ljubezen. Vedno več mladih parov se za popestritev tega posebnega dne odloči za poroko na prostem. Izreči slavnostni DA v lepoti narave, ob melodiji ptičjega žvižganja, nežnega hlajenja pomladnega vetriča, pod senco lepega poročnega šotora in v družbi najbližjih, je res posebno doživetje. Enostavna organizacija takšne poroke pripomore k temu, da je v celoti cenejša od klasične poroke v notranjih prostorih. K nižjim stroškom pripomore tudi ugodna cena najema šotorov za poroko.

 

Izposoja šotorov za prireditve odvisna od vrste prireditve

Za posamezen tip šotora se odločite glede na vrsto prireditve, število gostov, lastne želje in potrebe, pa tudi glede na vtis, ki ga želite pustiti pri gostih. Lahko se odločite za najem pagode – šotora, ki je na pogled zelo privlačen. Primeren je sicer za manjše zabave, a obenem odličen za kombiniranje z ostalimi šotori. Party šotori so zaradi svoje kvadrature – od 50 do 400 kvadratnih metrov – pogosta izbira za prireditve, kot so domače zabave, poroke in obletnice. Od velikosti šotora pa je odvisna tudi cena najema.